Jom cari dalam sensasi blog

Loading...

Tuesday, October 30, 2007

Jokes : 3 beradik kahwin serentak

3 Beradik Kawin Serentak

Ada 3 org beradik pompuan kawin serentak...
so,pd mlm tersebut mak mereka telah membuat rondaan dr bilik ke bilik anak2 nye..
anak pertama;terdengar anaknya ketawa..anak ke-2 terdengar anaknya menangis..
anak ke-3 tak dgr ape2...keesokan pg nya si mak pun bertanya kepada anak2 dia..yg pertama "kenapa kau ketwa mlm td"? si anak pertama pun jawab "geli la mak"
..kau plak(yg ke2)"kenapa kau menangis mlm td"?si anak ke2 pun menjawab "sakit la mak"..."ha kau yg plg pelik(ke3) kenapa mak x dengar ape2 mlm td?senyap jer"...si anak ke 3 pun menjawab dengan sempoi..."macam mana x senyap mak kalo benda 2 ada dlm mulut saya"...si ibu pun diam tanpa suara...

Monday, October 29, 2007

Joke: Sex Education By Phua Chu Kang

Chu Kang ( PCK ) explaining sex to Chu Beng's son, Aloysius
.........



Aloy : Why is making love so enjoyable ?

PCK : Aiyah, ah boy, enjolable becaws, same like when you dig your nose with your finger mah !

Aloy : Do you think women enjoy sex more than men ?


PCK : Of course woman lah ! When you dig dig your nose, your nose feel better than your finger, right ?

Aloy : Why do women hate it when they get raped ?

PCK : Ai-yah ! Say, you walk along the load, den someone come over and dig your nose, you like or not ? Ehhh ? Don't pray pray ah !


Aloy : Why is it a woman cannot have sex when she is having her
menses?

PCK : Oy !! If your nose bleeding, you still go and dig meh?? Siow
ah ! Use your blain, use your blainnn ...........


Aloy : Why is it most men don't like wearing condoms when they are
making love ?

PCK : Ehhhh, when you dig your nose ah, you like to dig with a
glove on your finger or not ? Not the same shiok feeling mah.
Corlight or not?


Aloy : Why is making love carried out in private ?

PCK : Ah boyyyyy, use your blain, use your blainnnnn .............................. you
go and dig your nose in flont of your whole class izit ?? Stupid
lah!!

Aloy : Wah ...... Uncle Chu Kang, you are very good.

PCK : Aiyah ....... ," Best in Singapore, JB, some say Batam, and now, the whole world!"
also ah!!!


pass it 2 ur fren.....& let them laugh out loud....

Mengenal Lelaki Melalui Zodiak

Capricon ( 22 December - 20 Januari)

Orang Nya: Egoistic, ada batu duduk di atas itu kepala, pendekkata Capricon seorg yg sukar nak meluah kanperasaannya. Jarang sekalianda akan mendengar dia melafazkan 'cinta' pada anda
Tips utk memikat: COOL aje sis..nak tekel mereka bukan mudah..jgngive in selalu..ajar sikit..mereka jual mahal..kita jual lagi mahal
WARNING: Macam layang2 putus tali..jual mahal..mahal jugaksis..jgn mahal sampai terputus tali..melepas lah kau nanti...

Aquarius ( 21 Januari - 19 Februari)

Orang Nya: Pijak semut tak mati..
Tips utk memikat: Kacang aje..sentiasa berpakaian cantik,glamer..comfirm dia sentiasa nak berkepit aje dgn u
WARNING: Lelaki Aquarius nie cepat bosan dgn org..so sbelum diatinggal kan kita..kita blah dulu

Pisces (20 Februari - 20 Mac)

Orang Nya: Segak, bergaya, ngada-ngada, choosy..
Tips utk memikat: Kasi jer belacan...
WARNING: Diorang tak suka makan belacan!

Aries (21 Mac - 20 April)

Orang Nya: Anak mak! smart mamat. intelligent,
Tips utk memikat: Bagus utk minah2 tudung (NO OFFENCE) but itstrue..Jejaka Aries suka wanita yg sopan, tata-tertib. .sebab nakbawa tunjuk mak so kena lah bawa balik yg bagus punya
WARNING: Jika anda betol anda rasa aries ini pilihan anda, pilihlah. Kalau tidak, jgn lah main-mainkan hatinya. Hati dah luka sukar nakdibaiki. Macam moto yang dah rosak, makan bulan di workshop baru baik.

Taurus (21 April - 21 Mei)

Orang nya: Mencabar. garang seperti singa, takut seperti tikus.Mereka tidak tetap dgn pendirian sendiri...
Tips utk memikat: Low profile sikit, mereka suka sesuatu ygmencabar, let him find out the real u..
WARNING: Kadang-kadang diorang suka buat kelakar seorang seorang...kesian takde orang lain layan...

Gemini (22 Mei - 21 Jun)

Orang nya: Gemok! egoistic, tak suka kalah. Kalau ada debate, jgnharap anda nak menang..dalam apa2 persoalan jua mereka ada aje alasannya
Tips utk memikat: Sabar aje lah..be patient. Sebagai perempuan, mengalahlah sikit..lambat laun hati nya akan lembut jugak..Lelaki Gemini nie sukapada perempuan yg lembut, hatinya akan lembut jua.
WARNING: Jgn bersikap terlalu kasar dgn nya..kalau dah tak tahan dgnmereka..blah aje jgn banyak cakap..mereka panas baran. Tak guna bertengkaranda tak akan menang punya pasal diorang nak menang jer.

Cancer ( 22 Jun - 23 Julai)

Orang nya: Segak,Step kaya, bermurah hati, suka menunjuk-nunjuk dengankemewahan..tetapi mereka adalah sebalik nya..(berhati- hati ya)
Tips utk memikat: Jgn pulak anda pun nak step kaya...nanti habis duitdikebas.
WARNING: TOLONG Jgn terpedaya dgn kata manis nyer.. first first manis,kalau dah lama jadi masam.. kadang kadang jadi basi...

Leo (24 Julai - 23 Ogos)

Orang nya: penyayang, warm hearted, tidak kedekut bila mahu berkongsikesenangan dan kemewahan dengan org yg disayangi nya. Suka memberihadiah. Jejaka Leo ini juga seorg yg ambitious, self-centered tapi takego(jejaka leo memang gitu)...Kuat ingatan, so berhati2 didalam setiap kata2dan perbuatan anda.
Tips utk memikat: sebagai perempuan, harus lah menunjukkankewanitaan yg selembut-lembut nya. Kena tahu bagaimana menilai danmenghargaisetiap ciri dan kualiti ada pada jejaka leo.
WARNING: Jgn..saya ulangi..JGN bercakap atau memuji lelaki lain dihadapanLEO. Mereka tak suka dibanding-bandingka n dengan org lain..merekatu sensitif dan kuat cemburu! Lelaki Leo ak suka berkongsi perempuannyadgn org lain.

Virgo (24 Ogos - 23 September)

Orang nya: pemalu, tak pandai mengawal emosi, ceng'eng. Suka mencariperhatian dari perempuan... .Sanggup melakukan apa sahaja utk memikatperempuan yg kadang2 boleh memalukan perempuan tersebut.
Tips utk memikat: Lelaki Virgo suka yg pendiam, tak kecoh,sofisticated,simple, jgn banyak cakap..(cerewet pulak si virgo nie) So kenalah pandaimenyerlahkan nilai2 kewanitaan, gayayang manis, kelembutan dan tak lupakesabaran..( virgo ceng'eng..kuat merajuk)
WARNING: Bila pergi dating, jgn pakai yg ter "over welming"..virgoini gatal..(chicky duck) kalau dia over gatal, kasi jer flying kick samadia.

Libra ( 24 Spetember - 23 Oktober)

Orang nya: cerewet, posessive, takes things lightly when comes toquarrel tapi jujur dlm segala hal...
Tips utk memikat: Senang aje..Libra sukaperempuan yg ceria, happy go lucky..SO be urself
WARNING: So bila nak date..makai lah make-up yg sederhana..tapi jgn lupacover-up pimple jika ada..a big turn off for Libra pasal diorang ingatdiorang nie semua hensem coz Samy Velu pon Libra jugak tapi tak hensempon...

Scorpio ( 24 Oktober - 23 November)

Orang nya: action serius, mudah cemburu, mood swing..
Tips utk memikat: Sentiasa menghargai nya..nak bergayut di talifonberjam-jam pun takpe! janji dgn dia, kerana Scorpio ini macam Libra juga,posessive.
WARNING: Buat pilihan yg betol bila mahu memikat scorpio, keranabila dah terjerat susah nak escape dari scorpio...(jgn kata guek tak kasiwarning)

Sagitarius ( 23 November - 21 December)

Orang nya: Fu..yoh..siapa dpt memang untung...Sagitarius org nya happyaje..suka (bergembira tepok tangan sama2..la la la..) bawa partnerjalan2..sort of adventurous
Tips utk memikat: Sentiasa ada plan bila nak keluar..tengok wayang ke?anything asal kan jgn membosan kan...
WARNING: Jgn "u plan..i plan lah"..'confirm tak ada plan'.

Pernikahan Erra Fazira dan Emran di Restoran Puteri TTDI















Friday, October 26, 2007

Joke: Samy Vellu jadik Astronaut...??


Samy Vellu ditemuramah tentang program angkasawan negara.

Samy: "...Bagi saya, ini semua adalah satu pembaziran atas duit rakyat.Kita sepatutnya tidak hantar mereka ke bulan, tapi hantar mereka pergimatahari. Barulah USA, Russia, respect sama kita...."

Penemuramah: Tapi Dato' Seri, matahari kan panas. Macam mana mau pergisana?

Samy: Cit! itu pasal la u tara jadi mintri. Saya suda lebey 30 tahunjadi mintri, saya musti ada jalan penyelesaian. Kita jangan pergi siang,manyak panas. kita pigi malam, baru ada sujuuuuuk......

Thursday, October 25, 2007

Buffalo Gave Birth Baby Human??















Wednesday, October 24, 2007

Cerita hangat bersiri sensasi - Haruan makan anak

Tiga tahun dahulu...Pada suatu petang, tanpa ku duga, bapa mertuaku datang berkunjung kerumahku semasa Aznam pergi outstation. Sangkaanku bapa mertuakusebenarnya tidak mengetahui yang Aznam tidak berada di rumah. Agaknyadia rasa takkan Aznam tiada di rumah kerana dia tahu baru 4 hari sajaAznam balik dari outstation juga. Aznam tidak pula memberitahunya yangdia akan ke outstation semula dalam masa 4 hari lagi semasa menelefonnya.Sudah lebih 30 minit lamanya bapa mertuaku duduk di sofa di ruang tamu.Sambil minum air teh halia yang aku sediakan dan mengunyah-ngunyahbiskut lemak, dia membelek-belek dan membaca akhbar 'The Malay Mail'hari itu yang antara lain memaparkan gambar Dolly Parton di halamanhiburan. Aku sedang berdiri menyerika baju-baju suamiku kira-kira 4meter sahaja daripada bapa mertuaku.Sempat aku mengerling memerhatikan bapa mertuaku merenung puas-puasgambar Dolly Parton yang pakai 'low-cut' yang menampakkan hampir separuhbuah dadanya yang besar itu terbonjol macam nak keluar daripada branya.Lamanya bapa mertuaku menatap gambar Dolly Parton yang seksi itu. Diatidak perasan yang aku memerhatikan gelagatnya."Dah 6.30 petang ni, Aznam belum balik lagi, ke mana dia pergi?" tanyabapa mertuaku sambil mendongakkan pandangannya ke arah aku. Nadasuaranya agak serius dan menampakkan kerunsingan yang genuine.Dia sungguh sayangkan anak tunggalnya, suamiku. Aku juga tahu dia rasasenang dan sayang terhadapku, menantunya yang cantik dan pandaimengambil hatinya ini. Selalu juga dia membawakan aku cenderahati bilaberkunjung ke rumahku. Aznam pun suka yang aku amat disenangi oleh bapanya."Dia tak balik malam ini, Bapak, ke outstation lagi.. Ke Penang,bertolak pagi tadi," balasku ringkas."Tak balik..?" tanya bapa mertuaku seolah-olah terperanjat."Ya, Bapak, mungkin esok petang baru dia balik."Tiba-tiba bapa mertuaku tersengeh-sengeh, senyum melebar, tak langsungmenunjukkan tanda kerunsingan lagi."Kalau gitu, malam ini biar Bapak temankan kau, Kiah. Kasihan Bapakmelihat kau keseorangan begini. Bapak takut kalau-kalau ada orang datangmenceroboh rumah ini dan melakukan sesuatu yang tidak diingini kepadakau, semua orang susah nanti."Aku terdiam sejenak. Belum pernah sebelum ini aku terdengar kata-katabegitu rupa daripada bapa mertuaku. Aku ingat tadi dia mahu menyatakanyang dia hendak balik ke rumahnya. Meleset betul jangkaan aku."Ikut suka bapaklah, malam ini Bapak nak tidur di sini boleh juga, Bapakbalik ke rumah pun bukan ada apa-apa..." kataku dengan nada semacamberseloroh dan mengusik. Sekali-sekala bergurau dengan bapa mertua yangdisayangi apa salahnya... ya tak?Sebenarnya aku tidak berniat langsung hendak mengusik atau menyindirnyameskipun aku sedar yang situasi keseorangan bapa mertuaku lebih terukdaripadaku. Keseorangannya bertaraf 'on permanent basis' semasa itu. Apalagi yang harus aku perkatakan. Takkanlah nak suruh dia balik ke rumahnya."Betul kata kau, Kiah, kalau di sini setidak-tidaknya terhibur juga hatiBapak dapat melihat kau."Berderau darahku."Hai, pandai pula bapa mertuaku ini mengusik aku, mentang-mentanglahAznam tiada di rumah berani mengusik aku," demikian bisik hati kecilku.Aku terdiam dan tergamam sebentar mendengar kata-kata bapa mertuaku.Semacam sudah ada sesuatu muslihat."Ini semua angkara Dolly Parton, agaknya" bisik hatiku.Namun aku terima kata-katanya tanpa syak dan ragu, bahkan terus merasasimpati mengenangkan nasib malangnya sejak kematian isterinya, emakmertuaku.Selepas makan malam, bapa mertuaku dan aku beristirehat di ruang tamu,minum-minum ringan dan berbual-bual sambil menonton TV. Bapa mertuakumemakai T-shirt berwarna merah biru garang dan kain pelikat bercorakkotak-kotak biru putih. Simple sahaja nampaknya. Tak tahulah aku samaada dia memakai seluar dalam atau tidak. Lampu di ruang tamu dalamkeadaan 'dim' sahaja. Aku tak gemar menonton TV dengan lampu bilik yangterang benderang, begitu juga bapa mertuaku.Kami asyik betul menonton siri sukaramai "Sex And The City" yang sedangditayangkan. Sempat aku menjeling-jeling ke arah bapa mertuaku, dan kulihat matanya tak berkelip-kelip, macam nak terkeluar bila melihatadegan panas pelakon Sarah Jessica Parker dengan pasangan lelakinya dikeranjang. Dia nampak gelisah. Dia tidak perasan yang aku menjelingnya.Kemudian aku arahkan semula pandanganku ke kaca TV. Aku sendiri pun dahmula teransang juga.Ketika seorang lagi pelakon wanita yang lebih seksi dalam siri itu(maaf, aku tak ingat namanya) bercumbu hebat dengan pasangan lelakinyadi atas keranjang, aku cepat-cepat mengalihkan pandanganku tepat kepadabapa mertuaku sekali lagi. Kali ini aku betul-betul tersentak dibuatnya.Dengan jelas aku dapat menyaksikan bapa mertuaku sedang memegang-megangdan mengurut-urut kepala butuhnya yang sudah keras naik mencanak dalamkain sarungnya. Puuh..! sesak nafasku, terbeliak mataku. Walaupunditutup kain, aku dapat bayangan betapa besar dan panjangnya butuh bapamertuaku. Solid betul nampaknya.

Baca siri cerita ini ....... (recommended by sensasi-best..)

Siri 1
Siri 2
Siri 3
Siri 4
Siri 5
Siri 6
Siri 7
Siri 8
Siri 9
Siri 10

Pak Akob

"Tuk De bukan apa, bimbangkan kalau nenek kamu tau...yalah dia tu bukannya sihat sangat, macam-macam penyakitnya". Pak Akob mula mengendurkan suaranya. Perlahan-lahan dia merapati Raziah sambil mengusap rambut gadis itu. Esakan Raziah semakin jelas kedengaran. Pak Akob segera menarik tubuh Raziah rapat lantas memeluknya. Raziah tidak membantah. Terasa bonjolan dada cucu saudaranya yang agak besar itu menampan didadanya. "Ni lah..Tuk De nak tanya sepekara lagi...pernah ke kamu dengan si Rosman tu...er...maksud Tuk De..er..yalah...terlanjur..?". S oalan Pak Akob itu tiba-tiba membuatkan Raziah terdiam seketika. Perlahan-lahan dia melepaskan diri dari pelukan Pak Akob. Dengan esakan yang masih belum reda Raziah mengangguk lemah. Pak Akob terpaku seketika. Tiada lagi kata-kata yang mampu terkeluar dari mulutnya. Matanya tajam menatap wajah gadis itu yang kelihatan kemerahan. Sungguh dia tidak menyangka gadis yang baru berusia 17 tahun dihadapannya itu rupa-rupanya sudah ternoda. "Tolonglah Tuk De jangan beritahu nenek perkara ni...kalau Tuk De nak hukum Yah, hukumlah...Yah sedia menerimanya.." Raziah kembali membuka bicara setelah melihatkan Pak Akob masih lagi diam membatu. Pak Akob masih lagi mendiamkan dirinya sambil sesekali matanya melirik kearah Raziah yang sedang bersimpuh diatas lantai itu. Fikiranya mula nakal membayangkan detik-detik tubuh gebu dan montok Raziah diterokai Rosman.Tentu raya sakan budak lelaki itu dapat menikmati batang tubuh montok dan gebu itu. Tanpa di sedari naluri kejantanan Pak Akob mula bergelora. Darah panas mula membara disetiap salur urat nadinya. Matanya ralit memerhatikan betis bunting padi Raziah yang separuh terdedah. Putih melepak. Pandangan mata tuanya kini beralih kearah dada cucu saudaranya yang bersaiz agak besar jika dibandingkan dengan gadis lain yang seusia dengannya...

Kejadian di bilik air(nak terkencing punya pasal)

kejadian ini berlaku pada tahun lepas. pada masa itu, nenek saya meninggal dunia. jadi kami sekeluarga pulang ke kampung. begitu juga dengan semua sepupu yang lain. budak perempuan dapat kongsi satu bilik, dan budak lelaki pula kongsi bilik yang lain. tapi kedua-dua bilik itu berkongsi satu bilik air, yang boleh dimasuk dari kedua-dua bilik. pada hari kedua tinggal di kampung, lebih kurang pukul lima petang, kami semua sedang menolong membasuh pinggan mangkuk. ketika itu saya terasa handak membuang air, tapi saya tahan sehingga siap membasuh. kemudian saya terus masuk ke bilik perempuan dan menuju ke bilik air. tetapi pintu bilik air berkunci. ada orang yang sedang mandi di dalam. sayapun tunggu seketika, tetapi kemudian saya berasa tidak tertahan lagi. sayapun ketuk pintu bilik air. "cepat la sikit". kemudian bunyu shower pun berhenti. saya terpaksa merapatkan kaki sambil kedua-dua tangan berada dicelah kangkang bagi mengelakkan daripada terkencing. selepas itu bunyi kunci pintu dibuka. saya terus meluru masuk, tetapi pada masa itu sepupu saya, Zali, masih belum sempat keluar ke bilik lelaki. sebelum sempat keluar, dia menoleh dan terlihat saya sedang menahan daripada terkencing. entah kenapa, dia berhenti, dan kemudiannya dia menutup semula pintu tersebut dan menguncinya. saya menyuruhnya keluar tetapi dia hanya tercegat di situ. dia baru sahaja lepas habis mandi dan hanya bertuala. peha saya semakin mengepit kedua-dua tangan saya. "nak kencing ke?" kata Zali sambil tersengih. saya betul-betul tak sangka bahawa sepupuku Zali yang muda setahun dari saya sanggup buat begitu. namun pada masa itu saya tidak mempunyai pilihan lagi kerana jika saya terus tahan, saya rasa pasti akan terlepas jugak. saya terus melucutkan seluar saya, dan kemudiannya panty saya. saya terus bercangkung di mangkuk tandas. tapi oleh kerana Zali sedang memerhati, saya tidak sanggup untuk melepaskan dihadapannya. saya terus merapatkan peha saya. saya cuba menahan sekuat mungkin, tapi akhirnya titis demi titis terkeluar. Zali yang tadi memerhati datang ke arah saya yang sedang bercangkung, lalu membongkokkan badannya sambil tersengih. "tolonglah Zali, keluar..." pintaku. tapi Zali tetap tidak beredar, malah menggunakan kedua-dua tangannya untuk meluaskan kangkangku. kini bahagian sulitku telah terdedah. saya tidak dapat lagi menahan, dan terpancut keluar air kencingku sambil diperhatikan oleh Zali. saya betul-betul tak percaya keadaan itu berlaku. Zali teris membeliakkan matanya memerhatikan saya membuang air sambil terkangkang luas. saya dapat lihat melalui tualanya yang batangnya menegang. setelah selesai membuang air, saya terus membasuh kemaluan saya. tapi pada masa yang sama, Zali terus mengambil seluar dan panty saya yang saya telah lucutkan tadi. saya cuba meminta, tapi dia tidak memberikannya semula kepada saya. "tolonglaa Zali, apa awak nak nii..." saya merayu kepada Zali. Zali tersenyum. "Kalau awak nak balik seluar awak ni, awak kene bukak baju awak dulu" kata Zali. Saya merayu berkali-kali, tapi Zali mengugut kalau saya tak buat apa yang dia nak, dia akan keluar bersama seluar saya. saya yang terdesak, akhirnya bersetuju. mahu tidak mahu, saya tanggalkan t-shirt dan bra saya. akhirnya saya bertelanjang bulat tanpa seurat benang pun dihadapan Zali. saya dapat merasakan yang Zali semakin terangsang melihat saya tanpa sebarang pakaian. batangnya semakin menegang. saya terus meminta pakaian saya semula, Zali mula berdalih. saya dapat merasakan yang Zali mempunyai niat yang tak baik. Zali mengugut dia akan membuka pintu ke bilik lelaki jika saya tidak mengikut cakapnya. saya semakin tidak tahu apa yang nak dibuat kerana jika pintu itu di buka, semua sepupu saya yang ada di dalam bilik tersebut akan melihat saya bertelanjang. akhirnya saya bersetuju untuk ikut apa sahaja yang Zali mahu, dengan syarat Zali berjanji untuk pulangkan pakaian saya dan merahsiakan perkara itu. Zali bersetuju dan terus mengambil kesempatan ke atas diri saya untuk memuaskan nafsunya. mula-mula dia menyuruh saya berdiri mengangkang, sambil dia mengusap dan menjolok-jolok bahagian sulit saya. tangan kirinya pula memicit-micit dan meramas-ramas buah dada saya. mulutnya liar menghisap dan menjilat puting buah dada saya. dalam keadaan tidak rela, badan saya menjadi semakin panas. kemudian, Zali menyuruh saya kangkang dengan lebih besar, dan dia duduk di celah kangkang saya dan kepalanya dicekupkan ke celah kangkang. lidahnya dijelirkan dan dimain-mainkan di dalam bahagian sulit saya. pada masa itu, badan saya semakin panas, dan saya mula merasa terangsang yang amat. saya tidak pernah berasa seperti ini sebelum itu. setelah agak lama, saya berasa seperti melepaskan satu babanan besar dan merasakan satu kepuasan yang amat. rupanya bahagian sulitku telah basah. melihatkan itu, Zali terus bangun dan terus mengarahkan batangnya yang sudah begitu menegang ke arah lubang sulit saya. saya cuba menghalang, tetapi terasa agak lemah ketika itu. Zali tanpa berlengah-lengah memasukkan batangnya ke dalam. saya merasa seperti terkoyak di bahagian tersebut. saya mengerang kesakitan, tapi Zali membisikkan supaya saya tidak membuat bising. Zali memasukkan batangnya perlahan-lahan. saya pada masa itu tersandar pada dinding bilik air tersebut. setelah agak lama, batang Zali akhirnya masuk sehingga ke hujung. kesakitan yang saya rasa semakin berkurang. ketika ini, kami seperti melekat sesama sendiri. kemudian Zali mula mengeluarkan sedikit batangnya, dan menjoloknya masuk semula. perkara ini dilakukan berulang-ulang dan semakin laju. saya tidak sedar yang dengusan nafas saya sudah agak kuat, tapi Zali mengisayaratkan supaya mengawal supaya tidak didengari. "Syyyyyy..... nanti orang dengar.....". saya mencapai klimaks yang kedua pada ketika itu. selepas itu, saya terasa seperti batang Zali semakin membesar lagi di dalam lubang sulit saya. Zali keluarkan batangnya dan menyuruh saya menghisapnya. saya dapat mengagak yang Zali akan memancutkan cecairnya sebentar lagi. saya pada mulanya tak mahu memasukkan batangnya ke dalam mulut, kerana merasakan itu adalah menjijikkan. tapi lepas didesak oleh Zali, saya melutut dan mengangakan juga mulut, dan Zali memasukkan batangnya ke dalam mulut saya. Zali menyuruh saya hisap batangnya. saya mula hisap. batangnya yang agak besar itu membuatkan saya terpaksa menganga seluas-luasnya. saya menghisap semakin kuat, dan Zali seperti mengerang kenikmatan. akhirnya terpancut cecair likat itu dari batang Zali ke dalam mulut saya. saya tertelan air likat tersebut dam ingin menarik keluar batang zali dari mulut, tetapi tidak dibenarkan oleh Zali. semakin banyak saya tertelan, dan selebihnya meleleh keluar dari mulut saya. kemudian Zali mengeluarkan batangnya dan terus memancutkan air likat tersebut ke atas buah dada saya. setelah habis pancutannya, Zali menyuruh saya duduk di atas sink. dia mengangkangkan kaki saya dan memasukkan sekali lagi batangnya ke dalam lubang sulit saya. dia menyuruh saya melilitkan kaki pada pinggangnya dan dia mengangkat saya dengan tangannya di punggung saya. Zali sedang berdiri sambil saya duduk di atas batangnya dengan kaki terlilit di pinggangnya dan tangan memeluk lehernya. Zali mula menghenjutkan saya ke atas dan ke bawah. saya semakin dihenjutkan dan merasakan lubang sulit saya menghentak-hentak batangnya. saya dihenjutkan semakin laju. saya berasa sakit bercampur kenikmatan. selepas seketika, saya didudukkan semula ke atas sink dan batangnya dikeluarkan semula. seterusnya saya di suruh pusing ke belakang dan menghadap ke arah sink. saya membonkok sambil tangan saya diletakkan ke atas sink, dan kaki saya dikangkangkan. Zali memasukkan pula batangnya ke dalam lubang sulitku dari belakang. Zali mula menghayunkan batangnya masuk dan keluar. hayunannya semakin laju. pada masa ini, saya telah lupa segala apa yang berlaku sebelum itu tadi, yang saya fikirkan ialah kenikmatan yang saya rasai. tiba-tiba, terdengar bunyi pintu diketuk. Zali cepat-cepat mengeluarkan batangnya dan membasuh batangnya itu. sayapun terus membasuh bahagian sulit saya yang basah itu dan terus menyarungkan pakaian saya. setelah saya siap berpakaian dan Zali bertuala, kami keluar serentak dari bilik air tersebut. mujurlah sepupu saya yang mengetuk pintu itu tadi tidak perasan apa yang berlaku. perkara ini telah setahun berlaku. namun saya masih tak dapat melupakannya. sampai sekarang, jika pulang ke kampung, saya malu untuk bersua dengan sepupu saya Zali yang muda setahun dari saya. saya juga berharap teman lelaki saya tidak akan tahu perkara ini.

Angan-angan menjadi kenyataan

Nama aku Rizal.Umur aku 16thn.Aku ade ramai sepupu perempuan dan diorang semua umur dalam 16 hingga ke 20an.Dalam bandayk-bandayk seupu perempuan aku tu aku paling minat dengan sepupu aku yang umur dia 19 thn dan masih belajar IPTA dia Itah. Tapi aku tak pernah pun luah kan perasaaan dekat dia.Aku bukan suka perangai dia atau pun sayang kan dia tapi aku suka pada body,tinggi dan tetek dia.Dia selalu pakai baju kurung aje.Itah ni duduk dengan atok kau kat kampung.So bila aku balik kampung aje aku mesti tak lepas peluang tengok dia penye barang.Tambah2 lagi bile mase lepas mandi.Dia keluar dari bilik air.Aku selalu melancap dengan ambik coli dia dekat dalam bilik air tu.Boleh diaktakan hari2 aku berangan nak main dengan dia.Tapi takut.Lagi pun aku tak pernah ade pengalaman pun. Nak jadi kan satu cerita..Satu hari Itah ade krusus dekat bandar.Kebetulan dekat dengan rumah aku.So dia pun bermalam dekat rumah aku selama seminar tu berlansung.Mase tu la aku cuba capai kan angan2 aku nak main dengan dia.Rumah aku ni cuma ada 2 bilik.Itah terpaksa tidur bawah.Sebab bilik atas penuh.Masa satu malam tu aku nekad nak raba atau pun buat ape2 yang patut.Dalam pukul 1.30 pagi aku pun turun nak melaksana kan hasrat aku tu.Tapi Itah tak da dekat sofa yang dia tidur.Aku cari dan tengok lampu bilik air terpasang.Aku cuba megendap dari bhagian dapur macam mane ayng selalu aku buat dekat adik2 perempuan aku.Pegh....megancam tetek dia masih segar puting merah.Aku tengok dia tengah bersih kan badan dengan sabun dan span.Kote aku mase tu jangan cerita la..naik 100% aku rase masa tu nak terkeluar air mani tapi aku tahan.Lepas dalam 30 minit aku ngendap , Itah aku tengok dia lap badan dengan tuala.Aku mase tu nak lari masuk bilik tapi tak sempat.Hajat aku tadi tak jadi sebab aku tergamam.Aku sembunyi di balik pintu.Lepas tu Itah keluar dari bilik air.Darah aku punye la berderu mase tu.Itah keluar bogel dari bilik air.Dia tak perasan aku agaknye.Aku diam aje.Lepas tu mase dia nak ambik pakaian baru dia nampak aku.Dia tersu sound lame dah ke kat situ?.Aku diam tergamam. Baru je.Nak ambik air.Aku kate.Lepas tu ape punye bodah tah aku naik atas bilik.Malam tu aku berangan , meyesal dan megatur rancagan baru.Bila siang je aku turun nak mandi.Itah nampak aku dan dia senyum.Aku mase blur lagi baru bangun tidur.Aku masuk bilik air lepas keluar aku tengok mak dan ayah aku siap2 nak keluar adik2 aku pon ikut same.Tapi Itah duduk kat meja siap kan sarapan.Aku naik atas nak berpakaian.Aku tak pakai sepender.Seluar epndek tak pakai baju.Bile aku turun aku tengok family aku dah tak de.Itah masih makan kat meja.Aku pun duduk nak makan sekali.Tiba-tiba Itah bersuara "seronok la ko eh nampak aku bogel semalam.Ingat aku tak tau ke.Kecik-kecik dah nak mengatal".Herm...Aku mase tu macam nak pengsan."Mane ade tak nampak ape-ape pun semalam.Biasa je minum air lepas tu naik atas."Aku konon ye nak bohong la."Sudah la jangan nak tipu.Aku tau la ko ngendap aku kan."Perg...nak tercabut lutut aku.Aku diam je sampai habis makan.Lepas tu aku naik bilik siap2 nak keluar dengan member."Ko tak ade seminar hari ni ke?" aku tanye.Dia kate dah habis .Aku keluar selamba. tangg tu aku balik macam biasa.Bila sampai rumah aku tengok tutup aje.Aku masuk la pakai kunci sper.Punye la tekejut + gelabah + suka bila aku tengok Itah tengah tidor kat sopa pakai tuala je.Sambil aku tengok tv terbuka dengan vcd blue aku punye.Aku mase tu dah gelabah.Itah tiba-tiba bangun."eh bila balik ? sory pinjam cd ko kejap ".Aku mase tu dah nak tumbuh tanduk aku beranikan diri."Body ko lawa la ".Aku ayat dia."Kenape nak ke ?"Dia tarik tangan aku sembam kan kepala aku dekat tetek dia.Pergh...tangan aku mula mainkan peranan kejap ketas kejap kebawah.Dia tolak aku.Aku bangun bukak baju seluar yg tak pakai seluar dalam tu.Kote aku dah macam nak tercabut naik 100%.Dia kate jgan gelabah rilexs aje.Mase tu aku tau la yang dia ni memang dah berpengalaman.Dia terus suck batang aku.Aku yag baru 1st time ni dah rase dah nak terpancut.Itah duduk dekat sofa aku pulak berdiri.Mase nak terkeluar air mani aku cepat2 keluarkan batang aku tu.Itah kertawa.Aku punye la bengang mase tu.Lepas tu dia cium mulut dengan aku.Dia ajar aku step ciuman.Aku tak tahan lagi dah batang aku aku tala dekat tetek dia yang aku selalu idam2 kan tu."Nak masuk kan tak ? " Diatanye.aku punye la bodoh mase tu."Masuk ape?"kene gelak aje la aku.Dia ambik batang aku gesek2 dekat pantat dia.Aku kate nak jilat dulu.Aku tengok dekat vcd tu macam tu la aku buat.Sembam kat mulut kat pepek dia.Lidah aku gerakkan ." ah................agh.........agggggh.........!Laju lagi....Arg..ah......Huh..ah...!"Kesedapan Itah aku tengok.Lepas 5 minit aku tray nak masuk batang aku pelahan-lahan.Itah tarik terus termasuk."a......hhhhhhh..ah.."Makin kuat.Mula-mula susah sikit.Mase tu la Itah jerit punye la kuat.Lame sikit makin senag aku masukan.Aku dah naik letih turun naik.Berpeluh.Dalam dua jam lepas tu aku tengok Itah dah terkulai.Aku pun penat tapi cover macho la.Dia tarik aku pergi bilik air.Dekat bilik air aku tu luas ade tub mandi.Dia bukak air kami mandi same2.Kami cium mulut.Aku raba dia sepuas hati.Aku nyoyot tetek dia sampai merah padam.Aku punye kote dia suck sepuas-puas ye.Aku baring dalam tub dengan dia.Kami mandi sabun dia basuh pepek dia bersih2.Aku terus jilat lagi.Argh...argh....Suara halus dia keluar.Mase tu aku rase dah 4 kali aku terpancur.Yg pertama punye la banyak sampai kene puji.Yang kedua boleh tahan samapai yang ktiga keempat dah macam tak ade.Kami mandi sampai kecut jari.Lepas tu nail atas bilik .Main lagi dekat katil bujang aku.Pendek kate dalam satu hari tu sampai ke pag aku bergelombang dengan Itah.Seronok giler.Lepas kejadian tu Itah balik kampung semula.Tapi aku yang dulu jarang ikiut family aku balik kampung, sekarang ni jadi rajin.Sebab ade Itah yang dah menjadikan angan-angan aku jadi keyataan.Setiap minggu aku ikut family balik kampung dan setiap itu la Itah tewas dalam gengaman aku.

Aku dengan Ex girlfriend amoi.teruna dan dara

Permulaan.......... Nie Consider Citer Lama.... Kalau boleh aku tak mau ingat lagi citer nie... Bukan apa takut si dia yang membaca terasa lak... Nie kisah aku ngan ex aku bila mula-mula start buat projek... Yer lar mula-mula belajar... So belum advance lagi....
Aku ngan dia nie kenal masa time tuisyen kat KL dulu, tingkatan 5 lar katakan... Dia nie Amoi yang tak macam amoi. Maksud aku dia nie tak nampak macam cina.. Mata tak ler sepet, tapi bulat macam buah limau... Badan pun kecik jer.. ada ler dalam 32-25-32 dan tinggi 154cm. Tetek pun Cup A jer.... kecik kan. Aku tau pun sebab dia sendiri yang bagi tau.... Dia nie sekolah kat sekolah semua pompuan.. Lain ler aku sekolah campur... So nak jumpa (dating) time tuisyen jer lar..... Aku kira bernasib baik sebab dapat ex aku nie sebab ada jugak 2-3 orang yang nak cucuk line termasuk ler sorang member baik aku berbangsa india. Member siap hantar kad cinta kat dia.. Aku tau sebab dia yang tunjuk kat aku... Aku tak kisah sebab aku couple ngan dia pun declare senyap-senyap. Tak mau kecoh-kecoh especially member sekolah aku.
Ok cukup ler intro dia... Aku start buat projek ngan ex aku nie bila habis tuisyen lar.... Mula-mula setakat pegang tangan pastue start ler peluk pinggang sambil gosok menggosok... Satu aku suka kat dia nie... dia tak kisah bila aku start meraba. Had pinggang jer pun... Tak pernah nak menolak atau membangkang.. Dia biar jer apa yang aku buat kat dia... Port selalu aku buat projek... Jen...Jen..Jeng...Kat tangga kecemasan tempat kitorang tuisyen... selamba tok nenek jer.. Lama-lama boring lak asyik benda yang sama jer kitorang buat... Aku mula berani-beranikan diri start cium pipi dia, dahi dia, dagu dia and then last-last terus ker mulut dia... Aku tau dia nie berhenti makan B**i start couple ngan aku.... Senang dia cakap nanti nak buat sup lidah nanti... Masing-masing takder pengalaman... so air liur pun berterabur tepi pipi dan dagu.... Nak buat macam mana... Time tue CD blue pun bukan ada macam sekarang...Berlambak...Dulu kalau ada VCR tape blue pun dah kira hebat.....
So hari-hari seterusnya lepas tuisyen jer aku mula ler lepak kat port biasa.. Semakin lama dah start advance jugak kitorang punya projek... Dia nie suka pakai baju kurung bila pie sekolah.. So bila lepak ngan aku, dia buka button kat baju dia tue... So nampak ler sikit-2 suit dalaman dia... Yeler pakai stifflest (Baju Kecik Yg Cover Bra) Betul ker ejaan aku tue... So aku pun dok usha-2 kat tempat tue...Dier tersengeh jer bila aku pandang kat situe.... Ada sekali tue aku suruh dia jangan pakai stifflest tue... dia cakap malu...sebab tetek dia kecik jer...aku tak kisah pun.... Tapi next week nyer memang betul-2 dia tak pakai pun menatang tue... Yang aku nak tergelak.... dia datang tuisyen pakai sweater panas-2 buta sebab nak cover baju kurung dia.... Tapi tak kisah ler......
So bila ex aku dah tak pakai menatang tue...Apa lagi mencangak ler adik aku 90 darjah... Senak adik aku dalam seluar tue... Masuk jer kat port tue...Aku pun senyum kat dia...sambil dok merenung bra dia yang color pink cream tue....Nampak ler sebab baju kurung putih kan... So aku pun start ler cium mulut buat sup lidah... Sambil tue ligat kepala otak aku nak mengerjakan tetek dia nie yang kecik nie... Dengan menggigil aku cakap kat dia.... 'W.S' saya nak tengok (.)(.) awak boleh tak?'.... Malu-2 lak dia dia jawab.. 'Tak nak ler..... Nanti orang nampak ler'.... Ok lar... aku pun tak nak paksa dia...Last-2 aku cakap nak selak kolar baju dia jer... Dia pun admit... aku pun terus selak sikit....nampak daging sikit jer... Dia lak malu-2 kucing tersenyum.... So Citer aku habis kat situe... Yang aku frust satu jer..... aku tak ramas jer (.)(.) dia...... Kalau aku mintak tue sure dia kasi jer..... Aktiviti aku terberhenti sekejap bila peperiksaan SPM start ler.......
Suam.......
Then habis jer SPM.. Aku ajak dia pie ZOO Negara..... Heheee... Aku ingat saja nak lepak...Mana tau aku leh buat projek kat situe lak..... So kat saner dia pakai Skirt Jeans ngan T'shirt putih jer.... Bila masuk jer kat kawasan Akuarium tue... selamba jer aku peluk dia sambil cium mulut....Tangan aku lak dok meramas bontot dia kejap kiri kejap kanan...Pie hari biasa...Mana ada orang ramai kat situe.. Sambil tue aku try ramas (.)(.) tapi dia menepis lak.... Aku try jugak sekali lagi...Dia marah kat aku...Dia cakap kang orang nampak... Sure kena tangkap...Hehe Aku gelak jer......
Pastue kitorang sambung jalan-2 kat situe...Tiba-2 hujan lebat pulak..... Aku ngan dia pun lepak bawah tempat rehat.... Hari dah nak gelap dah nie... aku rasa dah pukul 5.30 petang....Sure pintu masuk dah nak tutup.... Tapi hujan semakin lebat.... Aku tarik dia duduk atas riba aku....Selamba jer aku cium mulut ngan dia.... Ex aku dah macam stim jer...aku try raba (.)(.) dia... Melawan jugak..tapi takder lar kuat dia menepis... Aku lak apa lagi dengan penuh semangat terus buat love bite bawah leher dia sambil tangan aku meramas (.)(.) ex aku nie.... Aku ingat nak try masuk dalam baju dia...tapi pikir kat tempat awam nie... Tak jadi ler pulak... Kang naya kena belasah ngan Pak Guard...
Ada kat 15 minit jugak aku dok melumat bibir ngan lidah dia nie... Tangan lak jangan cakap ler...Kalau susu lembu aku perah...Mau 10 liter jugak aku dapat kot.....Tiba-2 dia bangun macam nak lari.. aku tarik dia... sambil peluk dia dari belakang terus meramas (.)(.) dia... Dia pun mengeluarkan bunyi Eshhhhhh..... sambil aku buat lagi love bite kat leher dia...Sambil tue aku merapatkan adik aku yang sedia keras nie kat bontot dia sambil menggosok sedap....Ikut kan hati kau mau jer aku selak Jeans Skirt dia dan gosok adik aku kat bontot dia...Ish kang ada kena charge merogol lak..........
Bila hujan berhenti jer....kitorang pun berhenti beromen then dia pun menolak aku dan terus duduk kat kerusi tempat rehat....Dia menjeling kat aku....sambil dia cakap kat aku 'Jahat' sambil tersenyum.... Aku tengok habis baju dia kesan ramasan aku..... Leher lak jangan cakap ler...penuh love bite aku..... Seluar aku dah memang basah...Jeans aku memang nampak lembab gila..... Dia betulkan rambut dia dan baju sekali....Aku try jugak selak Jeans Skirt dia...dia menepis...Dia cakap atas pinggang jer.... Aku pun pujuk dia nak tengok pantie dia... Terus dia cakap... 'Karang I jerit kang!'... Terus aku diam seribu bahasa....Aisey...Naya kang dia jerit...... So kitorang pun balik lepas tue...Sepanjang perjalanan.... dia senyap jer......
Panas..............
So citer aku tak habis kat sinie..... Bila dia start belajar kat Kolej Swasta area KL nie... Aku lak buat kejer part time kat sebuah Hotel 4 Bintang area KL jugak.... So aktiviti aku ngan dia semakin daring gila.... So bila dia takder kelas.... Aku pun malas nak kejer... So kitorang lepak kat Shopping Complex lar..... Dulu kalau siapa tau... Kat Sungai Wang ada 3 Panggung Wayang (Pawagam)... Dua kat tingkat 2, Satu kat tingkat 4 kot... Yang sekarang ada IT World..... Kalau korang nak tau... Dulu situ salah satu tempat paling clear nak buat projek......Kawasan cina beb... So selalu ler jugak aku tengok wayang sambil buat wayang kat situe...Aku selalu tengok wayang kat atas tue..Walaupun tempat kecik...tapi line clear.... Couple lain langsung tak ambik port sebab diorang pun sama cam kitorang gak...Buat Wayang!...
So mula-2 aku try gak masuk dalam baju dia sebab nak try ramas (.)(.) dia.... Dia malu-2 sambil menepis manja.....Hari tue dia pakai baju T'Shirt besar.... So aku masukkan tangan aku kat lengan baju dia... Sajer try...dia senyap jer...sambil mendesah.....Makin lama aku terus park tangan aku kat atas bra dia.... dan meramas perlahan-2.... Mata still maintain kat depan.... tapi kaki dia aku perasan tak duduk diam.... So aper lagi...aku pun meramas kuat (.)(.) dia walaupun dilapisi bra.... Rasa macam susah jer...terus aku kuar kan tangan aku dan terus menyeluk dari bawah T'Shirt dia... Tiada halangan langsung.....Aku pandang mata dia...Kuyu gila....Sah tengah stim tahap melampau.... Aku panggil nama dia perlahan-2 kat telinga dia... Dia hanya merengek manja..... Dia pandang jer muka aku...terus cium mulut ler......Kali nie aksi dia tak macam selalu..... Selalu aku yang rakus...Kali nie terbalik lak...Dia tarik kepala aku tak nak lepas dah...sambil mencium sambil meramas (.)(.) dia..... Dia lak secara terus-terusan menyedut lidah aku.......
Macam nie mau putus lidah aku.....kejap kiri..kejap kanan (.)(.) dia aku kerjakan..... Ada satu ketika aku cakap kat dia... Nak bukak bra dia.... Dia cakap selak jer dari depan.... Aku pun malas cakap banyak sambil menolak bra dia ke atas.... sambil meramas.....nasi lemak 50sen tue... Aku beromen tak lama pasal citer dah habis... Cepat-2 dia membetulkan bra dia dan tak lupa juga rambut nyer sekali..... Aku tengok dia termengah-2 sambil muka nyer yang comot dek kerana air liur aku penuh disana sini......Kami keluar sambil dia tersenyum meleret apabila tengok seluar aku basah.... Dalam hati.. aku bercakap...nanti ko....aku kerjakan ko lagi teruk lepas nie...Heheee...
Semakin Panas....
Kegilaan kami berasmara di dalam Pawagam semakin menjadi-2... Pantang dia free jer dari kelas....Cakap kat mana sajer Pawagam yang tak pergi.... REX di KL... dekat ngan Petaling Street... Federal, Cineplex di Sungai Wang... habis jadi port kitorang nak beromen.....Pernah satu hari tue aku beli tiket wayang secara berturut.... Kul 2.00 dan 4.10 petang semata beromen punya pasal....Kat maner? Cineplex Sungai Wang..... Memang gila time tue.....
Bila start jer citer kat wayang tue... apa lagi...dengan didahului mukadimah sup lidah.... (.)(.) dia terus aku ramas....Mana leh tahan kalau ramas dari luar... Aku ngan tak di ajar jer terus selak bra dia ke atas.....Tapi aku perasan satu... time operasi aku kat nasi lemak dia nie.... Puting dia cam takder ler....Aku belek-2 ngan teliti....Lorr... Puting tenggelam rupanyer.....Heheee...Tapi takper lar....Barang free...Siapa kisah... Tiba-2 datang idea aku nak hisap (.)(.) dia nie.... Aku cakap ngan dia aku nak hisap (.)(.) dia.... 'W.S... I nak hisap (.)(.) U leh tak?' Dia tersenyum jer sambil mengangkat bahu....Yes!..Dia mau ler tue..... Aku pun apa lagi terus hisap (.)(.) dia berlecup-2 bunyi nyer....Aku start belah kanan....Ish yang payah nyer....nipple dia asyik tenggelam ajer.. Aku sound kat dia... 'W.S....nipple U asyik tenggelam ler'... Dia merengek... 'Awak buat ler cam mana pun.. Bukan I leh control nipple tue nak tenggelam'.... Heheeeee best arrr ....Dia punya peluk kat kepala aku...rasa berdengung telinga aku...Pastue belah kiri lak aku kerjakan....Dia punya reaksi jangan cakap ler...Aku risau gak kalau ada couple lain dok usha kitorang punya projek.... Bukan apa.. Ex aku nie bising gila bila time projek tue.... Ish.... Aku meneruskan sedut menyedut nipple dia yang tenggelam....
Aksi kami semakin dasyat...Tiba-2 dia cakap nak tanggalkan terus T'Shirt dia... Aku pun cakap kat dia... 'U dah gila ker?'... Dia jawab.. 'I tak tahan ler'.... Aku cakap.... 'Tak boleh' 'No'.... 'Tanggal bra ajer takper...kang naya orang lain nampak'..... Dia bangun terus kuar pie toilet..... Kemudian dia datang balik duduk sebelah aku dan tersenyum...Aku seluk dalam T'Shirt dia.... Erm dah takder bra..... (Semenjak tue bila tengok wayang jer.... dia dah siap bukak bra sebelum citer start).. Aku sambung balik mengisap (.)(.) dia.... Kemudian dia menolak aku.... Dia berbisik kat aku... 'I........ nak duduk atas U leh tak?'.... Aku cakap no hal..... Dia bangun dan terus menyandar atas aku.... Aku peluk dia dari belakang sambil meramas nasi lemak dia.... Sambil love bite kat leher dia..... Adik aku jangan cakap ler... dah keras tahap melampau.... Aku try la lepas tue... Cuba parking tangan aku kat celah peha dia...Ko tahu apa jadi...terus dia melompat dan duduk kat sebelah balik....Dia cakap No! Atas pinggang jer.... Aku pujuk 'Please lar'....Sambil tangan aku terus meraba peha dia...Dia cakap 'Taknak!'..... Dia siap cakap.. 'Karang I Jerit Kang' Aku buat don't no jer... Aku terus pujuk dia..... Aku cuba bukak tali pinggang seluar Jeans Dia..... Aku cakap kat dia....'Boleh Ker?'....... Dia diam jer...sambil mengangkat bahu.... Aku tau tue dia dah bagi green light...... Aper lagi....Dengan gelojoh aku try bukak tali pinggang Jeans dia...
Kemudian dia pegang aku nyer tangan...dan bercakap.... 'I malu lar'.... Aku cakap naper lak......Die pun mengeja satu patah perkataan... Dia cakap kat situe.... "B.E.R.B.U.L.U" Aku cakap apa ada hal... 'I punyer pun semak jugak'...... Dia senyum jer..... Aku pun seluk terus dalam seluar dia...Mak I... Basah gila... Lenjun.... Aku pun meramas cipap dia...Dia dah start mengeluh panjang... Ahhhhh Auwwww.... Semua bunyi ada lar.... Dah macam citer Star Wars pulak.... Pastue aku try masuk dalam pantie dia...Memang hutan dia lebat cam hutan tropika.... Tapi apa kisah... aku cari target utama... Biji dia....Wacha...Jumpa biji amoi yang tak bersunat......Panjang beb! Aku gentel biji dia bagai nak rak... Dia punya reaksi macam orang kena sawan dah... Dengan kaki menendang-2 macam kuda gila...Terjongket-2 bontot dia dia macam naik buggy...Mata dah macam Undertaker...Putih jer nampak..... Sempat dia tarik kepala aku ke (.)(.) dia.... Dia cakap 'Ermmmm Suck It Please'.... Aku terus hisap beb! Tak bagi can dah.....
Tiba-2 dia grip kepala aku dengan kuat...Seseolah kekejangan...Aku rasa cipap dia dah kembang kuncup.....Aku cakap apa hal pulak budak nie...Dia meneran-2 cam orang nak melabor jer..... Kemudian dia dah start cakap bahasa Jerman yang aku tak paham.... Tiba-2 dia tarik aku dan gigit bahu aku..... Tu dia...Keluar air cam paip bocor dari cipap dia.... Aku ingat dia kencing...rupa nyer air nikmat dia....adaler kat 10 minit jugak aku gentel cipap ngan bijik dia....Dia secara berterusan mengeluarkan air nikmat dia sambil dia pegang tangan aku tak kasi lepas....Dia macam kelemasan dah.....Kemudian dia sebut nama aku dan..... 'AF..I Love U'.... Aku berbisik kat dia... 'Puas!'.... Dia hanya tersenyum sahaja..... Kemudian aku gigit puting dia..... Dia menjerit manja 'Aushhh Sakit...Perlahan sikit'....... sambil aku terus menjilat seluruh perut ngan dada dia...
Aku tarik tangan aku dari pantie dia.... Tue dia...basah...Hancing sikit...tengit pun ada.... Aku siap ambik bau lagi....Ahhh tak kisah ler.....Aku suruh dia pakai balik tali pinggang tue...Dia macam terpaksa dan malas.. menarik balik tali pinggang tersebut.... Aku cakap nak lagi ker... Dia tersenyum jer... Nak ler tue.....Habis jer Citer Wayang aku kuar dia pun masuk Toilet... Lama gak dia kat dalam.... Aku cakap asal lama sangat kat dia....Dia cakap... 'I belek my pussy dulu...takut my virgin layer koyak'..... Kemudian aku cakap... 'Mana ada I jolok jari I kat dalam pussy U'... Dia jawab.... 'Takder lar'... 'I tak kisah pun kalau pecah pun.... Janji U kawin ngan I lepas nie'.....Ish nak kena budak nie.... Dia tarik tangan aku masuk kan kat dalam Jeans dia.... Terkejut aku...Tak pakai pantie dah..Nasib baik bra dia pakai balik.... Dia cakap...'I tak selesa pakai pantie basah-2 nie...melekit lar'.... Heheee dia pulak gelak kat aku.... Yang aku lak terlopong macam kera berak kapor.....
So citer aku tak habis kat situe...Kitorang ada jugak buat projek kat Stadium Merdeka... Time tue MSSKL tengah berlangsung.... Aku temankan dia jer... Sambil dia cover ngan Wind Braker dia... Aku seluk tangan aku dari belakang T'Shirt dia nak squezz (.)(.) Ex aku nie.... Sambil buat lepat pisang dalam tue...Tangan aku kanan aku lak dok menggosok kat celah peha dia... Dia diam jer...Kadang-2 merengek lak jugak.... Tiba-2 datang satu pegawai sukan mana ntah sergah kitorang... Aku terkejut jugak...tapi Ex aku nie relax jer....Dia tanyar kitorang sekolah mana... Ex aku jawab selamba dah habis sekolah.... Mamat siap sound jangan berlakuan tidak senonoh kat tempat awam macam nie...Ex aku jawab lagi..Mana ada buat apa...Duduk pun salah ker...Mamat tue sikit angin terus blah.......
Tapi korang mesti pelik kan... Aku ajer buat kat Ex aku nie...Dia lak takder nak buat kat aku.... Aku pernah tanyer kat dia... Korang tau apa dia cakap... 'I tak tau ler nak buat cam mana.... Nak pegang tang mana... Mana nak buat dulu....U buat ler kat I'.....Tue lar jawapan dia....Aku tanya soalan tue beratus kali....Jawapan tetap sama.... Ahhhh tak kisah ler..Janji dia dah bagi green light..... So beratus kali jugak aku dok korek cipap dia nie...Pernah sekali tue... kat Bas Stop KL... Di Jalan Tun H.S Lee Lar.....Lepas dia habis kelas...Tunggu bas nak balik rumah... Dia letak bag dia kat atas batu penghalang Bas Stop tue...Kira macam menghalang tumpuan pandangan orang ramai kat situe ler.....Kemudian selamba dia tarik tangan aku masukkan dalam seluar dia....Ahhh Minah nie dah stim rupanyer.... Memang buas nafsu Amoi nie..... Kat bas stop pun leh jalan.......Kedudukan aku time tue kat belakang dia.....Perhhhh cuak aku!
Dan Panas.......
Aksi aku dan dia semakin daring dan panas.... Dia nie ada kakak yang menyewa kat Condo Setapak Prima.... Semua kira cina ler yang duduk dalam tue.... So aku mula takder lar ingat nak lepak kat situe... But one day tue...Kakak dia pie P.D. kat N.9 ler... ngan Bf dia... So dia ajak aku lepak situe... Mula malas gak sebab aku ada function yang kena cover kat tempat kerja aku.... Tapi dia bersungguh-2 ajak aku lepak saner....Aku pun...awek yang pujuk... Cair ler...... So aku ngan dia pun pie lepak kat Condo Setapak Prima tue.... Masuk-2 jer dalam tue....dia tarik aku terus cium mulut ler... Aku tanyer kat dia....Mana member kakak dia yang lain... 'Diorang semua ngan kakak I pie P.D. ngan BF masing-2.... Diorang tue having sex together ler kat saner'..... Aku nyer suhu badan dah naik gila time tue.... Tiba-2 rasa horny yang amat sangat....Ahhh sudah...Nie sure hari laknat kitorang hari nie... Aku dah mula pikir benda bukan-2 nie.....
Dia kemudian ambik tuala dalam bilik kakak dia bagi kat aku.... Dia suruh aku mandi ler.... Aku cakap malas ler.... Tengok jam dah pukul 5.30 petang.... Kemudian aku tarik dia duduk atas riba aku..... Aku cakap... 'W.S... I nak suck nipple U'.... Kemudian dia meluruskan badan dia sambil melepaskan T'Shirt dia sambil menyuruh aku melepaskan bra hood dia kat belakang....Aku peluk dia kemudian melepaskan bra hood dia dari depan.... Terlepas jer bra dia dari badan... aku terus dengan rakus menjilat dan menggigit manja nipple dia sambil yang sebelah kanan nyer pulak aku ramas dengan kuat.... Dia memeluk leher aku sambil mendengus...merenget manja... 'AF kuat lagi hisap'... Antara dengar dan tidak......Sambil tangan dia menarik-2 rambut aku.....
Aku memberikan arahan kepada dia...baring kat sofa tue.... Dia terus merebahkan badan dan aku terus menyerang pangkal leher dia dengan love bite....Sambil jari-jemari aku meramas (.)(.) dia...Kemudian aku menanggalkan baju hotel aku dan tidak lupa juga singlet aku.... Aku tengok amoi sorang nie dah tak sedar diri... Ntah planet mana dia sampai... Langit keberapa dia lepas... Aku dengar cuma rengekan Ahhh Ouhhhh Ishhh Esssss Ashhhhh dan macam-2 lagi ler......
Badan dia jangan cakap ler....Penuh ngan kesan gigitan aku...Air liur pun penuh satu badan dia.....Bila aku terpandang jer kawasan segi tiga emas dia tue...Tiba-2 keinginan aku untuk melakukan seks pun menebal didalam kepala otak aku... Aku terus merenung kawasan tersebut walaupun masih dilitupi seluar Jeans nyer...Aku kemudian mengambil keputusan untuk meraba segi tiga emas dia dari luar... Dia mendengus kuat sambil memegang tangan aku.....Dia menekan tangan aku ke kawasan cipap dia dengan lebih kuat lagi.....Macam orang mengigau dia meracau macam kena demam panas.....Aku yang dari tadi sekadar memerhati kolam kesayangan dia tue pun terus mencium di sekitar pusat dia......
Aku yang tidak tahan melihat keadaan begitu... memberhentikan aktiviti aku.... aku terus menarik tali pinggang yang ada di Jeans nyer.....Kemudian aku terus menarik Jeans dia dari tubuh nyer... dia masih memejam mata tika kala aku melepas kan seluar tersebut....Tue dia... Sebuah pemandangan indah... Dengan pantie putih yang transparent... nampak dengan jelas hutan dan semak samun yang aku pikir tidak pernah dia buang......Biji kelentit dia pulak tersembul panjang terkeluar.....( Siapa yang ada awek cina....Boleh tau macam mana panjang biji yang tak sunat nie)..... Awek aku nie kurus jer...So busut dia takder lar tembam sangat....Adik aku yang mengeras dalam underware pula menyebab perut aku senak.... So aku pun turut menanggalkan seluar dan tidak lupa juga underware aku......
Aku pun terus memeluk dia sambil membuat sup lidah....Dia yang membuka mata... kemudian terbeliak matanya apabila memerhatikan aku telah telanjang bogel.... Tetapi aku terus memeluk sambil tangan aku maramas nasi lemak dia... Dia memejam mata kembali sambil merengek manja..... Tika dan saat itu aku meramas cipap dia dari luar pantie dan kemudian memicit-2 biji nyer....Dia tenggelam didalam cumbuan aku sambil mendesah-2 dan merengek menyebut nama aku........Hampir 5-6 minit aku memperlakukan sebegitu rupa ke atas tubuh nyer...dan akhirnyer dia kekejangan akibat kesampaian.. Habis banjir di sekitar lubuk emas tersebut .. Aku tekad untuk melurutkan pantie nyer selapas itu.... Aku yang tengah menggigil penuh nafsu menarik perlahan-2 panti nyer....Dia masih memejamkan mata apabila aku menarik perlahan pantie dari tubuh nyer.....
Selepas pantie nyer aku lepaskan... aku memerhatikan kolam nyer dengan penuh nafsu... Terdetik hati aku nak menjilat kolam nyer.... Tapi apabila teringat peristiwa lampau di pawagam.... Bau hancing dan tengit... Membantutkan hasrat aku untuk melapah biji kelentit nyer... So aku ambik keputusan sekadar menggunakan jari untuk memuaskan dia..... Tak sampai seminit aku terfikir... Apa ler bodoh sangat... Hidangan di depan mata... Kenapa tidak diturun kan sauk di dalam kolam nyer..... Aku dah buat keputusan time tue...Tak kira aper jadi... Aku memang nak rasmikan kolam kesayangan dia nie... Tak kira ler kalau kena charge ROGOL sekalipun.... Air dah naik atas kepala beb.....Mana tempat mau buang...Bilik air.Tong sampah... Ahhhh biarkan....
So aku pun mendukung dia kedalam bilik kakak dia.... Dia pula hanya mampu memandang aku dengan penuh harapan dan bernafsu... Didalam bilik kakak nyer aku lihat gambar kakak nyer bersama-2 BF nyer... Dengan keadaan penuh erotik dan seksi... Ada yang tengan berpelukan...Tengah bercium... Ada yang memangku diatas riba dan yang palik menarik perhatian aku dua gambar kakak nyer didalam selimut bersama BF nyer yang aku pasti tiada pakaian di tubuh mereka.... Dan satu lagi gambar BF dan kakaknyer sedang berpelukan dari belakang sambil meramas (.)(.) nyer dari luar baju...Ahh biarkan.. Bukan jadi masalah aku semua tue.....
Selepas aku melepaskan dia diatas katil tersebut secara perlahan-2.... Dia menarik aku ngan manja dan kami terus berciuman sambil aku tarik tangan nyer untuk menyentuh adik aku yang keras gila... Heheee saiz adik aku takder lar panjang dan gemuk macam didalam citer yang selalu aku baca kat dalam Forum nie... Sekadar saiz orang melayu biasa ajer.....Dia sekadar memegang adik aku dan aku pula meramas (.)(.) dia kiri dan kanan.... Dia sekadar merengek manja dan terus memejam mata mungkin menantikan apa tindakan aku seterus nyer........
Aku pun mengangkat sedikit bontot nyer keatas sambil membuka lebar kedua-2 kaki nyer.... Almaklum ler....Time nie masih tiada pengalaman... CD Blue bukan nyer ada..... So kami berdua kekurangan foreplay secara bersama kerana target aku hanya untuk menghunuskan keris ke dalam sarungnyer.... Aku dengan perlahan-2 menurunkan adik aku ke kolam nyer.. Tanpa membuang masa .... Aku menekan perlahan-2 adik aku ke kolam nyer apabila Topi Jerman aku mencecah di bibir kemaluannyer... Sambil itu aku melihat wajah nyer yang seolah-olah menahan sakit apabila dia menggigit bibir nyer sendiri..... Dan aku tekad untuk meneruskan aksi aku apabila menekan lebih kuat lagi kedalam kemaluannyer..... Dia menjerit perlahan sambil aku melihat adik aku terus mara kedalam kolam dia... Urat di bahagian adik aku semakin timbul apabila ku perhatikan....Prapp pendek sahaja bunyi dia apabila aku berjaya memecahkan selaput dara nyer....Auchhhhh dia menjerit kecil sambil mencengkam belakang tubuh aku.....Aku lihat wajah nyer berkerut sambil mulut nyer ternganga besar.... Aku pun mencium bibir nyer sambil mebiarkan adik aku berendam lama didalam kolam nyer....
Kemudian aku menarik kembali perlahan-2 adik aku dari kolam nyer sambil aku memeluk tubuh nyer dengan penuh erat agar dia tidak terlalu terasa kesakitan akibat selaput dara nyer telah pecah.... Selepas 2-3 kali menarik dan menyorong...aku lihat dia mula selesa dengan permainan adik aku didalam kolam nyer......Kini dia mula merengek manja dan mendesah penuh nafsu.... Yang aku pula semakin menggila mendayung didalam kolam nyer.....Ada ketika dia telah mula menjerit kesedapan dan kaki nyer menendang-2 macam kuda gila dan tiba-2.......... Dia senyap dan aku terasa adik aku disirami air panas-2 suam... Dia dah sampai dan aku perhatikan dia kekejangan yang amat hebat akibat dari rangsangan di kolam nyer itu......
Aku juga tidak tunggu lama.... Selepas beberapa minit dia sampai...akibat kemutan yang amat hebat dari kolam nyer.... maklum lah kali pertama dibajak sawah nyer....Aku telah terasa adik aku akan mengeluarkan air azimat nyer tidak lama lagi.... Aku terus mendayung dengan penuh laju dan laju... Dia pula sekadar memejam mata sambil mendesah perlahan dan..... Booommm air azimat aku terkeluar laju di dalam dasar kolam nyer...... Dia pun turut memeluk kuat pada tubuh aku dan menjerit kecil Ermmmmmm dan aku pulak Ahhhhhhhhh...... Kemudian kami pun senyap seketika.... Aku rasakan 3-4 kali juga air azimat aku terpancut keluar didalam kolam dia....Aku kemudian mencabutkan adik aku yang semakin layu dari kolamnyer....Dia hanya tersenyum lemah apabila aku memerhatikan wajah nyer yang penuh lesu itu..... Sah lepas nie confirm dia bunting sebab laju semacam jer aku lepaskan air azimat aku didalam kolamnyer...Dan dia pula di dalam keadaan yang sihat.....Aku tengok kat cadar tue ada kesan air azimat aku dan kesan darah dara dia.... Aku pun belek adik aku... pun ada darah kering kat situe...Aku tersenyum puas kerana operasi perasmian majlis telah selamat aku lakukan......
Timing aku main ngan dia nie aku rasakan tidak lama... Mungkin didalam anggaran 20 minit ajer.... Tidak banyak gaya yang dapat kami lakukan..kerana masing-2 kekurangan pengalaman.... Itu aku akui ler..... Aku kemudian merehatkan diri di sebelah Ex aku nie dimana dia hanya terbaring lemah sambil melepaskan lelah akibat serangan aku yang rakus tadi.....Nafas nyer seperti seorang atlit sukan yang baru lepas menamatkan acara larian 100meter jugak ler....Aku kemudian memeluk dia dari tepi sambil memberikan satu ciuman di tepi dahi nyer tanda terima kasih kerana membenarkan aku melakukan hubungan seks tanpa halangan....Penyerahan dia secara menyeluruh amat aku hargai.....Aku juga turut meramas (.)(.) dia yang masih tegang itu....
Kemudian dia pun bersuara.... 'U nak lagi ker?'...... Aku sekadar tersenyum lemah sambil menganggukkan kepala tanda mahu lagi permainan kami diteruskan..... Tiba aku terfikir nak tanya kat minah nie yang aku dah pancut air azimat kat dalam kolam dia.... 'W.S.... AF dah pancut dalam pussy U ler... cam mana?'..... Dia gelak jer... 'Kalau I pregnant...U kawin ler ngan I'.... sambil dia memeluk aku ngan erat lagi....
Nak buat cam mana...dah sedap punya pasal...mana sempat nak tarik kasi pancut luar kan.... So aku admit jer lar kalau kena kawin ngan dia nie......Anak tue anak aku jugak... Tapi dia bersuara kat aku jangan risau ler...... 'I dah sebat my sister punya pil perancang... Dah dekat seminggu I melantak pil nie'.... sambil menunjukkan pil tersebut yang tersimpan di tepi kepala katil tempat aku berasmara tue..... Fuh lega hati aku lepas dengar dia cakap cam tue.... Dia tau aku mesti pancut dalam punyer kalau first time main nie....
Apa pun dia cakap kat aku kalau dia pregnant sekali pun dia tau mana tempat nak gugurkan baby tue sebab kakak dia dah bagi tau kat mana klinik tue... Aku tak berapa setuju sangat ngan pendapat dia... Bukan apa...boleh membahayakan nyawa dia jugak dan baby tue tetap anak kami berdua juga.......Dia cakap kat aku yang kakak dia dah dua kali gugurkan anak sebab pregnant akibat kena buatan Bf dia tue.... Member-2 kakak dia pun sama gak......Ahhh lantak ler....janji aku puas dapat lanyak amoi sorang nie....Aku tanyer kat dia nie samada dia menyesal tak main ngan aku.... Sejak dia couple ngan aku... dia dah ready aper pun yang terjadi kat diri dia..... Dia pasti satu hari nanti aku akan main ngan dia dan dia regret yang dia hilang dara ngan aku sebab dia sayang gila ngan aku...Terharu gak! Malam tue... bilik kakak dia tue jadi tempat aku berWrestling ngan dia nie....Time datang jahat aku tue... Dia nie tidur mampus... Kalau bom meletup pun tak sedar... So aku pie celah kangkang dia.... Kolam dia yang tengah kering tue saja aku gesel ngan adik aku... Tengok dia macam tak sedar jer...terus aku rejam ngan adik aku...... Terkejut member sambil terjerit-2 sambil mulut terlopong dan mata membulat besar..... 'Auhhhhhh Sakit Ler AF...Ahhhhhh Koyak Cipap I Nie'..... Aku tarik adik aku sikit.... tengok ada darah lagi.... Aku tak tau naper tapi puas jugak aku buat gitue..Cam Sadis jer...Kejam pun ada...Heheheee...Tapi dia takder ler marah sebab dia dah mula tau citarasa aku yang suka main ganas-2 nie......
Aku lepak kat rumah kakak dia nie ada dekat 4 hari jugak.... Masuk hari kedua dia dah ok sikit....Jalan pun takder terkengkang-2 dah.... Aku ada cakap kat dia aku nak main belakang... Korang paham maksud aku kan... Main ikut dubur ler.... Tapi dia tak kasi sebab sakit kat kolam dia pun belum hilang lagi.... Tapi aku peduli ape... Tengah dia tidur aku taji belakang dia... Aku sapu adik aku ngan losyen kakak dia....Tengah dia tidur aku masuk perlahan-2 kat saluran dubur dia.... Terjerit terlolong-2 dia aku kerjakan....Dia cuba nak melepaskan diri...Tapi ngan fizikal aku yang tinggi cam galah nie... maner ler dia larat.... Sampai aku terpancut jugak ler dalam dubur dier.... Lepas habis jer aku main...aku tengok kat saluran dubur dia macam rabak.... Dia lak masih tertirap dengan nafas yang tak teratur.... Aku tanya dia marah ker.... Dia cakap kat aku kalau nak main macam tue... Kejutkan ler dia....Bukan nyer tak kasi.... Cam kena liwat jer dia rasa... Aku pun cakap kat dia... Memang aku liwat dia pun....Dia gelak jer....Pastue dia suruh aku angkat dia ke bilik mandi dan kitorang mandi sama-2... So itu laar citer aku...
Aktiviti aku berterusan ngan dia di Genting, Hotel Murah selain dari rumah kakak dia....Kakak dia ada pesan kat aku...kalau nak main ngan adik dia...jangan buat kat luar.... Buat kat rumah dia jer... Dia takut aku kena tangkap khalwat... Dia risau jugak... Bila sorang member dia keluar dari rumah tue sebab nak kahwin.... Terus dia suruh adik dia duduk kat bilik tue....So aku pun kadang-2 bermalam kat situe ngan Ex aku nie.....Kadang-2 boleh dengar jugak kakak dia ngan BF main... Member yang lagi satu bilik pun 2 kali 5 kalau main... Bising nak mampus

Tuesday, October 23, 2007

Teater P.Ramlee








Mustapha menggeletar...anak gadis jatuh dari tgkt 3 kondo!


MENGGELETAR tubuh pelakon terkenal, Mustapha Kamal, 46, apabila mendengar berita menyayat hati membabitkan anaknya, Ayuna, 15, yang terjatuh dari tingkat 13 kediamannya, Ahad lalu.


Ayuna kini berada dalam keadaan koma dirawat di unit rawatan rapi (ICU), Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM), Petaling Jaya, adalah anak perempuan Mustapha hasil perkahwinan bersama penerbit drama, Yong Rahimah Johari, 50, pada Julai 1988. Mereka turut dikurniakan seorang lagi anak perempuan, Ayuni, 13.Mustapha ternyata meluahkan perasaan kesalnya terhadap kejadian yang berlaku dan menganggap ia sebagai ketentuan takdir.


"Apabila mendapat tahu anak saya mengalami cedera parah akibat terjatuh dari kediamannya melalui rakan bekas isteri, Gina (Lahre) perasaan saya mula berkecamuk. Tubuh saya menggeletar dan berpeluh apabila menerima berita yang cukup menyayat hati itu.


"Sehinggakan saya tidak mampu melakukan apa-apa. Malah saya terpaksa meminta bantuan rakan untuk memandu kenderaan ke hospital berkenaan," katanya.Selepas tiba di hospital, Mustapha yang tidak dapat menahan perasaan sebak terus melihat dan memeriksa keadaan anaknya itu. Pihak hospital memaklumkan kecederaan serius yang dialami menyebabkan Ayuna terpaksa dibedah segera. Pembedahan yang dijalankan pada lewat malam itu mengambil masa selama lebih 4 jam.Menurut Mustapha lagi, hubungannya dengan anak-anak sentiasa baik dan tidak timbul persengketaan di antara mereka."Sebelum ini, masyarakat hanya mengetahui mengenai hubungan saya dan anak-anak melalui sebelah pihak saja. Justeru, sebagai bapa, perasaan kasih dan sayang tetap ada.



"Hubungan kami sebenarnya cukup rapat walaupun dia (Ayuna) tinggal bersama bekas isteri. Sebagai anak sulung dia juga selalu bermanja dengan saya selain kerap mengirimkan SMS," katanya.




Onna

Play Pacman Online Here..best




Play Pacman everyone... Just CLick at the Image above to get Directed to play this Fun Games..
Buang Boring..syok taw..

18 tahun punye pasal

aku ni sebenarnya,bukanlah tak pernah kena batang lagi,banyak kali dah..banyak batang pulak tu...apa yg aku nak cerita kat sini adalah sesuatu yg tak pernah aku jangkakan..gini...masa usia aku 13 tahun aku pernah main cintan ngan budak sekampung,bagi aku macam cinta kera je..kami kawan kejap je,adala dalam setahun..pas tu putus cam tu je...sejak tu aku tak tahu apa yg jadi kat dia lagi,cuma yg aku tahu dia kerap keluar masuk jail.aku sendiri pun pas study keluar dari kampung hidup sendiri,cuma baru2 ni aja aku tergerak hati nak balik kampung dok ngan mak aku cos abang dan kak aku semua dah kawin..aku...entahlah...tak pernah fikir bab kawin.masa aku dok ngan mak aku balik nilah baru aku jumpa ngan first lover aku dulu,aku pun hampir tak kenal dia lagi.pertemuan semula after berbelas tahun tu cukup istimewa cos kami dah dewasa,satu malam tu dia ajak aku gi rumah dia,aku pun pegilah...mula2 tu sembang biasa je..pas tu ntah macam mana dia cium bibir aku,aku pun memang dok tunggu lama dah,pas tu dia mula ramas2tetek aku,aku respond balik..aku terus aje buka seluar dia nak hisap konek dia,emmm...sedap,besar pas tu dia pulak buka skirt dan seluar dalam aku...dia sembam muka dia kat burit aku ,jilat habis,cara dia nyonyot biji kelentit aku buat aku terangkat punggung,kaki aku makin terkangkang2 ,cara dia hisap puki aku memang best,tak macam jantan lain yg pernah tutuh puki aku dulu.aku klimaks dalam mulut dia,dia sedut habis air puki aku.lepas tu aku hisap balik konek dia ,aku stim lagi dan dia tak jemu2 jilat burit aku ,bila dah tak tahan baru dia jolok lubang puki aku....memang best ,satu kenikmatan yg tak pernah aku rasai,dia kongkek aku sampailah kami sama2 keluar air lagi...dan sejak itu...hampir setiap hari kami beromen,bila dekat ngan dia aja.biji kelentit aku terpacak.aku kata kat dia,kalau dari dulu aku tau dia best..masa umur 13 tahun dulu lagi aku dah bagi dia tutuh puki aku.apa yg buat aku syok gila balik ngan dia sebab aku ni memang jenis yg suka kena jilat burit.dapat pulak dia yg terror nyonyot biji kelentit...nikmat...itulah cinta pertama yg aku sangka cinta kera...rupa2nya itulah syurga aku..kini lubang puki aku,kelentit aku cuma untuk dia.sebabnya tiap2 malam dia akan jilat dan romen aku puas2.cuma bila dia ajak kawin aja aku tak nak sebab..aku dah ada balak lain .yg ni pun kongkek best...depa sendiri pun tak tahu kadang2 tu dalam satu hari dua2 aku kangkang puki aku.itulah...aku pening nak pilih yg mana satu...kalau boleh dua2 aku nak try dalam satu masa ,mesti best..satu batang tutuh lubang puki,satu lagi jilat burit aku....entahlah...yg pasti sampai kehari ni puki aku dapat dua batang dan dua lidah jilat puki aku...sayang nak dilepaskan...sebelum aku taip ni pun aku sebenarnya baru aje kena kongkek...la ni aku dah stim balik...burit aku dah mengemut semula minta ditutuh...dihisap...kelentit aku dah terpacak lagi...so..aku chow dulu...nak cari sorang lagi....gian butuh beb!

Pehh..power

Ni cerita betul dan bukan cerita reka cipta yang banyak sangat ada kat sini. OK cerita dia cam ni.. Pada stu hari yang cukup sejuk aku rasa betul betul stim atau horny kata mat salleh. Nak lancap aku dah jenuh dan aku tak teringin nak rasa sakit kote lepas lancap. Pada aku lancap ni kerja gila adeke benda yang begitu sensitif di goncangkan dengan tangan yang kasar dan keras tu. sedangkan pistol koboi ada sarungnya ini kan pulak pistol yang asli..Jadi aku pun mula lah cari jalan untuk meredakan adik aku yang tengah mengamuk tu. Aku pun panggilah awek aku untuk bersembang sembang. Aku pun carilah spot yang agak terlindung sikit kat parking moto bawah kolej dia tu. Aku cubalah ayat sikit sikit kot kot boleh sepancut dua. Bersungguh sungguh aku ayat tapi awek aku nih boleh tersegih macam kerang busuk. Lagi lama aku ayat makin lebor sengihnye selebor kerangnya. Last last dia tarik tangan aku terus dia letakkan kat celah kankang dia. Wah ni can baik ni ..Adik aku terkinja kinja kat dalam seluar sebab ada harapan nak jumpa "kawan" dia. Semamcem je tembamnya aku rasa. Kalau biasa tak lah tembam cam tu kalau terkankang sikit kelentit terkeluar. Eh betul ke cipap awek aku yang aku raba ni..? Sengih awek aku tu masih tak lekang. Aku tak puas hati aku seluk ke dalam seluar jeans levis nya . Alamak tak de bulu licin je.. sah "kawan" adik aku tu sedang dalam proses overhaul tak boleh pakai padanlah awek aku tak leh nak tutup mulut. Cinabeng buang karen buat busuk mulutnya je aku aayat cakaplah dari tadi..

Best dpt main dengan boss

Kisah nih terjadi pada malam millenium.....aku bekerja sebagai eksekutif di sebuah syarikatswasta di subang jaya....aku bekerja di bahagianpengurusan maklumat...so kire tugas aku tak menentu..malam pon kena keje gak.....pada malam millenium tuhaku terpakse bekerja....disebabkan Y2K.....tapi aku lari keje sebab boss aku takde.....aku cadang nak lepak terminal 1 subang.....tapi tetiba jek...handphone aku bunyidalam kol 12.30 malam....aku ingat tak leh call aaa..boss aku soh aku gi office...arggh..tensen jek...kire kat office tinggal aku ngan boss aku jek..boss aku nih pompuan...umo dalam 29 tahun.....badan die montok la jugak...tapi takde sapedalam office tuh minat..sebab die lebey pentingkankerjaya...so...aku kene la dok office malam tuh...tetiba boss aku panggil soh masuk bilik die....die kate die pening sangat...maybe keje terlampau kuat..die mintak aku picit kepala die....aku pon ikut jek la..ikutkan hati geram gak aaa...yek la...aku takleh celebrate...tapi aku picit gak....die soh urut kat leher skali....aku tengok mata die semacam jek...kuyu jek....then..nafas die laju semacam jek....aku dapat agak...mesti diestim nih.....die terus suruh aku urut.....ntah dari mana semangat aku datang ntah....aku tetiba terus carik bibir die.....die tak membantah malah membalas.....nafsu aku mula naik.....kami french kiss...lidah kami bertemu.....then aku tarik die dok atas sofa..aku sendiri tak seda cemana seluar aku leh terbuka..aku rase boss aku yg bukak.....aku tak kisah semua tuh..aku terus bukak blouse die.....fuh...besa gak tetekboss aku nih......dalam masa yg sama die tolong bukak baju aku....so skarang aku tinggal satu seluar jelagi.....then..aku cuba bukak seluar die...ketat gakseluar die...tapi aku berjaya gak akhirnye.....boss aku skang hanya pakai bra ngan panties....aku main2 ngan tetek die dari luar....aku taudie terangsang....aku terus unhook die punye bra...wahhhh......memang best tetek boss aku nih....aku rase saiz dalam 36.....aku slow2 turun dari leherke tetek die.....aku terus nyonyot tetek die....puting die jadik tegang...kaler pon pink lagi..biasa la...tak penah kena....sambil aku isap die main2ngan kepala aku.....aku terus turun lagi....aku terus bukak panties die....air dah banyak....aku terus cari biji die....bulu die terurus....aku jumpa then aku main2 ngan lidah aku......aku tengok badan die terangkat-angkat.....air makin banyak.....tetiba jek die bangun dan teruscarik batang aku....die terus buka seluar aku...maka tersembul lah kote aku....die terkejut.....aku suruh die isap...mula2 die kekok.....tapi lama makin pandai lak...walaupon terasa lagak kote aku kena gigi die.....dalam 5 minit camtuh...aku tarik die....terus aku main2 kote aku kat cipapdie.....aku main ngan biji die lagi biar air banyak..senang sket nak masuk....lepas tuh aku terus menghunussenjataku....susah nak masuk...ketat giler.....anak dara lagi katekan....aku terus hentak pelan2....die kate sakit....tetiba jek aku dapat rase cam bunyisesuatu...aku tau dara die pecah....darah kelihatan...aku terus cuba...akhirnya dapat masuk penuh...aku mula mendayung.....aku tengok die mula seronok...suara die lak memang tengah syok...ahhh...ahhh...ahhhh...die letak kaki die atas bahu aku....aku terus mendayung...aku tengok die kejang....aku tau die klimaks....tapi aku teruskan perjuangan...sambil tuh aku main2ngan puting die....keras....aku tau die tengah stim....lebey kurang 25 minit lepas tuh aku terasa macamair aku nak keluar.....aku tanya die nak pancut mana...die kate pancut luar.....so...aku tarik....thenaku pancut kat tetek die.......fuh...puas aku.....kitorang rehat kejap...die kate die penat sangat...aku tanya nak lagi....die kate die tak larat....aku tak kisah....die kate lain kali ok??pastuh kitorang bangun dan terus balik.....aku tersenyum sendiri...walaupon aku tak dapatcelebrate malam millenium tapi aku dapat rase daraboss aku yang selama nih tak mendapat perhatian langsungdari staff kat office aku......

Paksa rela Student

Aku seorang.....pensyarah kat salah satu IPTS sekitar KL...dan aku memang gila seks ...walau pun belum pernah....explore cipap 'spesis' tu aku dah selalu pancut pakai tangan....hampir tiap hari...Aku sentisa cari peluang so bila situasi ni berlaku aku pun cuba untuk "mengambil kesempatan dalam kesempitan". My first adventure kat "dalam tu" bermula sewaktu student kat IPTS aku nak dekat final exam. Aku ajar subjek akaun so memang susah lah...so banyak student aku yang carry mark mereka below 30..memang takut fail kat final sebab cuma ada 40 mark kat final exam...anyway aku boleh bagi mereka markah curi-curi kalau aku suka atas dasar inilah aku dapat peluang keemasan ni.Ada seorang student aku yang memang body solidlah...amoi lak tu....mark dia memang rendah kalau tak silap 28...tapi dia bukan tak study cuma memang...entah aku pun tak tau apa masalah dia yang tak pandai faham-faham apa yang aku ajar....kulit dia putih rambut nya stail lady Diana nama dia ehmm...tak payah sebutlah....kira-kira dekat sebulan sebelum final dia datang kat ofis aku...rupa-rupanya nak minta belas kasiham aku untuk tambah markah dia kerana dia takut tak dapat gred bagus sebab dia adalah harapan keluarga maklumlah orang susah katanya...aku pun apa lagi..tengah asyik kat tetek dia sejak dia masuk kat pintu opis ni....terus setuju dengan syarat....aku belum bagi tau dia syaratnya...tapi aku ajak dia keluar petang tu untuk discuss hal ni dengan lebih lanjut....petang tu kat jam 4 aku tunggu dia kat salah satu shopping center sekitar sini 5 minit kemudian dia pun datang fulamak punya lah sopan dia punya dressing style....sebab amoi ni memang sopan kat IPTS aku, aku tak kisah...aku ajak dia makan kemudian borak-borak sebentar lepas tu aku ajak dia ke rumah aku untuk "syaratnya" diapun aku tengok dalam keadaan terpaksa setuju juga. Sampai kat rumah aku bawa dia duduk kat sofa mahal aku yang terletak di tengah ruang tamu, aku bagi dia satu gambar adegan seks yang memang banyak kat rumah aku tu dan dia terkejut, aku kata itulah syaratnya...bukan susah sangat kita main yang ringan-ringan saja kata ku, dia tak setuju aku kata ok kalau dia nak gagal terus boleh belahlah sekarang...last-last dia setuju itu pun dengan syarat "yang ringan saja" aku pun mula lah duduk dekat-dekat dia tunduk diam saja muka dia dah merah semacam...memang first time ni aku peluk dia wah solidnya body dia tak gerak pun macam tunggul...aku usak rambut dia dan bagi kiss kat pipi dia tolak sikit lepas tu aku kiss lagi sambil tangan aku menjalar kat bodynya yang solid tu at first dia menolak tapi mungkin dah stim dia diam saja,,,aku pun mulalah berani cium kat bibir dia aku kulum lidah dia,,dia tolak aku tapi aku pengang tangannya dan aku tolak dia kat sofa pelahan-lahan,,,aku himpit batang aku yang dah keras sekarang ni kat bahagian sensetif dia tu walaupun aku masih pakai seluar jeans tapi dah ketara menonjol dia dia pun kojol sekajap aku kiss lagi kali ni tangan aku mula raba kat teteknya yang besar tu dia mudah stim maut dah tangan dia dah tak menolak lagi aku buka butang bajunya satu persatu dan nampaklah branya berwarna putih romantislah...kata ku...aku dengan slow aku buka bra tersebut dan terpaparlah teteknya yang besar tu,,,dia dah mula nak bangun aku tolak balik aku kiss lagi kali ni jari aku main kat puting teteknya dia dah mengerang keseronokan sambil matanya terpejam lepas tu aku kiss lehernya kat dada dan last kat puting...punyalah keras...warna pink lak tu...aku hisap dengan ganas dia menjerit dia cuba bangun aku tolak dan himpit dengan badan aku, sambil muka aku menampal kat dada dia aku lipat tangan dia kat belakang...aku main puting dia betul-betul sampai dia naik syok semula....dia dah lemah mata dia terpejam sewaktu aku lepaskan teteknya aku ambik tali seutas tali kasut kat bawah sofa yang memang aku dah sedia awal-awal lagi aku ikat kedua tangannya kat belakang dia terkejut dan nak menjerit aku terus cekik lehernya dan aku cakap kat dia yang aku ikat tangannya untuk keselamatannya sendiri dia diam semula dah takut dah... aku terfikir sejenak aku nak merogol???...dan aku dah nak jadi perogol ????...perogolpun perogollah....aku dah tak tahan dah lagipun aku ada alasan yang kukuh untuk meneruskan "sesi" ini. Aku pandang dia semula aku bagi tau yang ini merupakan syarat untuk bagi dia lulus...walau apa pun berlaku dia tak boleh menjerit dia diam saja dan aku nampak air matanya mula menitis aku tak kisah aku angkat dia kat lantai sini luas fikir ku...aku mula menciumnya dengan lebih ganas dia yang tadi menangis mula syok walau pun dah menitiskan air mata terpaksa kot...sambil memandang tepat kat mata nya tangan ku membuka zip seluarnya yang dah basah dah keluar dah...kata ku apa bila zip longar tanganku merayap ke cipapnya fulamak banyaknya bulu basah pula tu dia terus memejamkan matanya aku memasukkan jari ku dalam cipapnya ketatlah memang sah masih vergin fikirku aku menekan jari ku pelahan-lahan keluar masuk dia cuma mengerang saja sambil itu aku menghisap putingnya dengan rakus sekali tiba-tiba jari ku terasa pancutan, dia cum lagi....ku lihat dia dah tak bermaya. Aku berhenti dan membuka semua pakaianku batangku dan stim maut lepas tu aku membuka pakaiannya pula seluarnya ku rentap dengan ganas dia dah lemah longlai di depanku terbujur gadis telanjang untuk "santapan pertama ku secara praktikal" ku lihat cipapnya yang berbulu dah basah dengan cecair pekat yang putih aku terus menjilat lurah cipapnya dia terus mengerang sambil mengangkat tinggi bontotnya cipapnya ku hisap dengan rakus sekali terasa masin...tapi nikmat....aku menusuk jari telunjuk ku di lubang duburnya memang sempit cipapnya ku keringkan dengan lidahku sambil lidahku meneroka bahagian dalaman cipapnya aku memasukkan dua jari ke lubang duburnya dia menjerit kesakitan aku berhenti sekejap....inilah masanya batangku beraksi...dengan mengangkat kakinya ke bahuku aku memandang mukanya dan memberinya ciuman yang lembut sementara itu aku memesukkan kepala batangku yang besar dalam lubang cipapnya pelahan-lahan aku tak nak menekan batangku untuk mengoyakkan selaput daranya aku nak mengoyakkan selaput daranya pelahan-lahan, aku suka melihatnya wajahnya tersiksa menahan kesakitan bagi aku itu lah nikmat seks yang sebenar. Dia membuka matanya memandangku dan aku memandangnya dengan senyum dan aku terus menekan batangku masuk secara paksa, sempit betul kata ku....sambil menekan batangku kulihat dia melihatku seolah-olah meminta belas kasihan aku senyum, akhirnya kepala batangku sampai ke paras kedalaman yang cukup sempit dan bahagian batangku masih ada 4 sentimeter di luar cipapnya dah sampai kataku dan dia terus memejamkan matanya dan serentak dengan aku terus menekan batangku dan aku terasa koyakkan selaput daranya sedikit demi sedikit dia terus menangis dan meminta aku berhenti aku dah tak sedar diri waktu itu aku terus menyontot cipap itu dengan ganas sekali keluar masuk sambil menolak kedua kakinya ke depan, aku mengangkat bontotnya untuk menyoronokan aksi dan aku terus menyontot dengan pantas seperti binatang aku berasa seronok melihat dia menangis kesakitan darah terus meleleh keluar. 8 minit kemudian aku dah nak cum aku tekan sedalam mungkin dan memencutkan air mani ku dalam cipapnya dengan banyak sekali dan tersenyum puas....itulah pengalaman seks pertamaku. Dia pun dah tak bergerak lagi nafasnya tercungap-cungap aku bangun dan berjalan ke dapur untuk minum segelas air dan mandi, amoi itu terbaring di ruang tamu dengan air mani ku bercampur darah meleleh keluar dari celah cipapnya ke karpet lantai rumah ku.10 minit kemudian aku datang ke ruang tamu dengan memakai tuala mandi. Ku lihat dia masih tak bermaya, dia ku angkat ke bilik tidur ku untuk ku kerjakan lagi kali ni atas katil ku aku menghentam dengan lebih ganas dia dah tak bermaya sekali-sekala dia menjerit dan mengerang kesakitan tapi aku dah tak peduli. Setengah jam selepas aku cum buat kali kedua aku menghentam lubang duburnya dari belakang dia menjerit macam nak mati duburnya koyak dan berdarah aku tapi kuteruskan jua kerana nikmat aku sewaktu aku nak cum aku memasukkan batangku ke mulutnya sampai di kerongkongnay sambil mencengkam kedua rahangnya aku memancutkan air mani ku dalam mulutnya dan dia terpaksa menelanya lepas itu aku menciumnya dengan rakus sekali.Aku juga ingin mencuba aksi yang lain dengan memasukkan batangku dalam lubang kencingnya dia meronta dan menjerit aku menutup mulutnya dan terus menekan batangku lubang kencingnya yang kecil kini mula koyak dan berdarah dengan banyak sekali aku terus menyontot nya dia terus menangis, ternyata cara ini sangat menyakitkan...namun aku berasa puas....menyeksa dan menikmati hasilnya penderitaannya ....berbagai keadah telah ku lakukan dan aku menghantarnya balik pada jam 9 malam itu setelah mengancamnya agar tidak menceritakan perkara itu dan memberinya ubat penahan sakit dan pencegah hamil.Semenjak dari hari itu aku sering mengajaknya ke rumah ku untuk dikerjakan sepuas-puasnya dan dia tak pernah mengeluhpun dan tak pernah hamil....lubang kencingnya merupakan bahagian yang palingku gemari.....pada final exam dia telah lulus dengan cemerlang ini semua adalah atas daya usahanya untuk melayan nafsuku. Selepas itu aku tak pernah mendengar khabarnya lagi.....Andainya dia membaca coretan ini aku ingin mengucapkan terima kasih...atas pengorbanannya....tanpa kerelaan itu....

Mak Jah

kisah ni berlaku pada masa aku sekolah dulu.Masa tu aku bekerja sebagai pembantu gerai makan seorang makcik. Aku panggil dia Mak Jah. Umur dia dalam pertengahan 40-an. Dia ni agak gempal dan suka make-up'. Gaji aku kira hari. Pada suatu hari, hujan pun turun dengan lebat hinggakan kami terpaksa tutup gerai. Aku masuk kedalam bilik belakang gerai sambil berehat. Kemudian aku dengar Mak Jah memasuki bilik air di belakang gerai.Aku ni memang suka mengendap. Maklumlah...tengah nakal. Aku lihat lampu bilik air menyala, aku pun apa lagi..terus mengintai melaluo satu lubang zing kat tepi dinding bilik air tu. Betapa berderau darah muda aku bila aku lihat Mak Jah membuka baju dan kainnya. Aku nampak Mak Jah hanya pakai coli dan seluar dalam. Lepastu aku makin tersentak bila Mak Jah menanggalkan semua yang dipakainya. Mak Jak bertelanjang di dalam bilik air. Aku rasa batang mudaku keras. Kali ini aku tengok perempuan telanjang secara LIVE. Sebelumni aku hanya tengok dalam cerita blue. Badan Mak Jak agak gempal dan aku lihat tetek dia agak besar dan sedikit layut. Putingnya besar dan punggung Mak Jah cukup besar dan aku lihat bulu cipapnya cukup lebat. Tiba-tiba Mak Jah mencengkong dan kencing. Wow! bestnya bila aku nampak dari dekat cipap perempuan berumur.! lepastu Mak Jah bangun dan seperti hendak keluar dari bilik air. Aku bergegas masuk balik dalam bilik belakang gerai dan buat-buat baring. Aku dengar pintu bilik air di buka dan aku dengar Mak Jah berjalan kearah bilik aku.Aku buat-buat tidur dan aku dapat rasakan yang Mak Jah masuk dalam bilik dan menghampiri aku. Aku rasa macam nak pitam bila aku dengar Mak Jah bersuara..."Adik(nama panggilan aku di kampung)...Adik buat apa tadi?..intai mak jah ye.."aku hanya diam dan pejamkan mata ..tiba-tiba aku jadi terkejut bila aku dengar Mak Jah bersuara lagi..."tak payah nak susah-susah intai dik...nak tengok cakap je...Mak Jah boleh tunjuk.."Aku membuka mata dan aku melihat Mak Jah berada disisi katil dan hanya berkemban. Dia memandang aku dan duduk disebelah ku. " Maaf Mak Jah, adik nak tengok je.."kata aku.Kemudian Mak Jah menjawab.." takpa.. Mak Jah tak kisah selagi adik boleh simpan rahsia..."Tiba-tiba Mak Jah memegang tangan ku dan menarik aku rapat kepadanya lantas berkata.." mari Mak Jah tunjukkan.." Mak Jah melucutkan kembannya di bahagian atas dan aku lihat teteknya yang besar. Aku nak tahu nak buat apa..bila Mak Jah menyuruh aku meramas teteknya. Mak Jah pun mengajarku cara meramas..mmm, bestnya. Teteknya yang besar tu bergoyang dan beralun bila aku ramas. Pada masa yang sama, tangan Mak Jah membyka zip seluar aku dan mengeluarkan batang muda ku yang baru nak tumbuh bulu..Mak Jah seperti orang hilang akal bila dengan pantas dia menanggalkan terus kembannya dan bertelanjang sambil bercengkong depan aku. Mak Jah tiba-tiba mendekatkan mulutnya dengan batang ku..Aku jadi gementar..sebab inilah pertama kali aku akan dihisap..Ya, Mak Jah menghisap batang aku dengan rakusnya. Berbunyi-bunyi..dan berkocak..Aku rasa amat nikmat dan mengerang.." sss..oh Mak Jah...sedap..adik tak tahan ni..nak pancut.."Mak Jah tak menhiraukan amaran aku , dia terus hisap hinggakan aku pancut dalam mulutnye..Lama aku dibiarkan berehat sebelum batang ku tegang kembali. Kemudian Mak Jah berkata " adik nak belajar buat Mak Jah rasa sedap tak?" Aku kata "ya". Lepas tu Mak jah mengajar aku menjamah tubuhne dengan lidah. Semua tempat di suruhnye jilat, dan last sekali, dia suruh aku jilat cipap dia.Mula-mula aku rasa geli sebab cipap dia nampak dah berserabai dengan bulu yang lebat, berair dan agak besar .Tetapi Mak Jah memujuk aku untuk terus jilat. Aku pun menjilat cipap Mak Jah dan mula-mula aku rasa lidah aku berlendir dan rasa masin, tapi lama-lama aku jadi seronok..Mak Jah mengerang dan mengayak punggungnya . Sampai satu tahap, Mak Jah sekali lagi seperti orang gila..Kali ini Mak Jah bercengkong diatas muka aku dan mengayak cipapnya dengan mulut aku. tanpa aku sedari, lidah aku berada jauh didalam lubang Mak Jah.. Mak Jah terus mengayak dan akhirnya aku rasa lidah aku di basahi air lendir yang keluar dari lubang Mak Jah..Kami melakukannya hampir 15 minit..Adengan seterusnya tak lain tak bukan.. kami main.Mak Jah menjadi seperti cikgu yang mengajar anak murid..Namun aku puas dan Mak Jah pun puas. Kami rahsiakan segalanya dan aku terus menagih kepuasan seks dari Mak Jah dan yang malang sekali..Hingga ke saat ini aku masih menagih seks tetapi bukan dari gadis seusia dengan aku. Aku ketagih seks dari perempuan yang sudah bergelar 'MAKCIK' !!!..